Ексклюзиви
четвер, 11 лютого 2010 22:57

Зурабов об"єднує у коаліцію БЮТ і "Регіони" - Парубій

Зурабов об"єднує у коаліцію БЮТ і "Регіони" - Парубій

Більш імовірною є коаліція або відновлення співпраці Партії регіонів з БЮТ, ніж з НУ-НС. Гарантом такого союзу нібито виступила і Росія.

Про це сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій.

"Я чув від "регіоналів", що важко подолати організаційні труднощі в переговорах з "Нашою Україною" й ідеологічні проблеми, які дуже глибокі", - зазначив "нунсівець".

Парубій вважає, що між БЮТ і Партією регіонів ідуть дуже серйозні консультації, оскільки протягом кількох днів ці фракції по багатьох законах голосують спільно.

"Спільно проголосували за закон про регламент і низку інших законопроектів. Сьогодні вони разом проголосували за закон про державні закупівлі. Це фактично Тендерна плата-2, де голосували 50 "бютівців" всупереч рішенню фракції", - сказав нардеп.

На переконання Парубія, поява посла Росії Михайла Зурабова у день виборів і в штабі Януковича, і в Штабі Тимошенко не є випадковістю.

"Думаю, що ця співпраця може виступати гарантом для сусідів з півночі. Це може бути цементуючим моментом для обох політичних сил", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зурабов об"єднує у коаліцію БЮТ і "Регіони" - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути