середа, 27 листопада 2013 13:20

Зовнішня політика України будується на захисті національних інтересів - Сальдо

Зовнішня політика України будується на захисті національних інтересів - Сальдо

Захист національних інтересів – ключовий аргумент, який визначає зовнішню політику країни, у тому числі й у відстоюванні умов євроінтеграції України. На цьому акцентував увагу народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Володимир Сальдо, коментуючи заявлене Президентом України Віктором Януковичем в інтерв'ю українським тележурналістам.

"Створити в Україні європейські умови життя ми зможемо, тільки захищаючи інтереси людей. Враховуючи геополітичний статус нашої країни, цей шлях, напевно, є єдиним, якщо ми хочемо підняти рівень життя і розкрити нові перспективи. Але йти в Європу "з широко заплющеними очима" не можна", - вважає політик.

За його словами, думка Глави держави про принциповий підхід у відстоюванні умов євроінтеграції України з урахуванням захисту її національних інтересів – ключовий аргумент, що визначає подальшу міжнародну політику країни.

Володимир Сальдо наголосив, що надмірна політизація євроінтеграційних процесів веде Україну в бік від вирішення дійсно важливих для країни завдань.

"Курс до Європи обраний, і Президент наголосив на його незмінності. На цьому принциповому підході буде ґрунтуватися і діяльність нашої фракції в парламенті. Дійсно, говорити про перспективу можна, коли економічна стабільність та соціальний захист українцям будуть гарантовані. Тому, роблячи перспективний вибір, ми маємо право оперувати економічними розрахунками та гарантіями недопущення бюджетних втрат, а не політичними гаслами", - резюмував він.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Зовнішня політика України будується на захисті національних інтересів - Сальдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути