Ексклюзиви
неділя, 08 січня 2023 20:51

Жодна спроба маніпуляції Росії вже не спрацює ‒ Зеленський

Жодна спроба маніпуляції Росії вже не спрацює ‒ Зеленський
Жодна спроба Росії маніпулювати дипломатією і політикою ніколи вже не спрацює, сказав президент України Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Росія бреше навіть тоді, коли сама ж своїми заявами привертає увагу до ситуації на фронті.

Жодна спроба Росії маніпулювати дипломатією і політикою ніколи вже не спрацює. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Російський обстріл Херсона запалювальними боєприпасами одразу після Різдва. Удари по Краматорську та інших містах Донбасу – саме по цивільних об'єктах і саме тоді, коли у Москві звітували про нібито "мовчання" армії. Чергові погрози російських посадовців Європі та світу. Все це тоді, коли у Москві щось там розповідали про нібито "перемир'я", ‒ сказав сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брехню Росії про "припинення вогню" показали у 9-річній статистиці

"Тільки посилення України, тільки успіхи України, тільки відновлення територіальної цілісності України, тільки повернення всіх наших людей з полону, з російської неволі є гарантіями відновлення миру. Ми наближаємо це", ‒ заявив президент.

Російські окупанти обстріляли Херсон із лівого берега Дніпра. Минулої п'ятниці росіяни обстрілювали Херсонську область з артилерії, РСЗВ, мінометів і танків.

Сьогодні голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що окупанти завдали сім ракетних ударів по Краматорську і два – по Костянтинівці.

Зараз ви читаєте новину «Жодна спроба маніпуляції Росії вже не спрацює ‒ Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути