Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 16:19

"Життя - не цукор" - Порошенко

"Життя - не цукор" - Порошенко
"Життя - не цукор", - каже президент Петро Порошенко. Фото: prm.ua

Петро Порошенко поскаржився, що збіднів за роки президентства.

Про це йшлося на прес-конференції.

Перед цим журналістка запитала: "Як так виходить, що в країні все погано, а у вас добре? Як це бути президентом-олігархом, де люди виживають?".

"Гуманітарна катастрофа була у 2014-у році, коли ми мали 15% падіння ВВП, 14% дефіциту держбюджету, відсутність армії, 50% інфляції, нуль золотовалютних резервів, жебрацьку мінімальну заробітну плату", - сказав він.

"Я не хочу зараз обговорювати своє життя, але повірте мені, воно не цукор. Вам цікаво – я запрошую. Вас особисто провести день зі мною", - заявив він.

"Коли я обирався президентом, мої статки були набагато більші, ніж є зараз. Я єдиний президент, який має цю динаміку", - сказав Порошенко.

"Я не ношу рожеві окуляри, дорога моя, я особисто бачу всі проблеми країни. Ми у сім разів збільшили місцеві бюджети. Так, є проблеми, вони не ефективно використовують ці кошти. Але звідки ці кошти взялися? З повітря чи за рахунок детінізації? В рази збільшився зведений бюджет держави", - продовжив президент.

Порошенко заявив, що олігархи "нарешті почали платити податки, які раніше не платили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прокоментував Мальдіви

На позачергових виборах президента у травні 2014-го Петра Порошенка підтримали 54,70% виборців. У грудні 2017-го за Порошенка готові були голосувати 15,6% виборців, повідомили у групі "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «"Життя - не цукор" - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути