Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2019 15:12

Зеленському і Мендель принесли повідок і намордник
4

Фото: skrypin.ua

Президенту Володимиру Зеленському у четвер принесли на Банкову повідок, ошийник і намордник для "роботи" із його прес-секретаркою Юлією Мендель.

Про це повідомив журналіст Сергій Грішин в ефірі Skrypin.ua.

Він приніс "подарунок" разом із колегами, які прийшли до Офісу президента.

"До мене ніхто не вийшов. Працівники УДО сказали, що ніхто до мене не вийде після кількахвилинних консультацій телефоном. Запропонували мені залишити цей подарунок у бюро перепусток. Ми, власне, так і зробили", - розповів журналіст.

"Приніс подарунок президенту - інструментарій для роботи з прес-секретаркою Юлією Мендель. Хотів би, щоб він її звільнив, але позавчора на брифінгу президент пожартував, що нікого вона не штовхала. Я це прийняв як сигнал, що його все влаштовує. Якщо йому з нею комфортно - нехай працює. Але я приніс повідок, ошийник і намордник для того, щоб він її стримував. Тому що її спілкування з Крістофером Міллером і двічі - з Сергієм Андрушком говорить про те, що вона може бути небезпечною для суспільства і, зокрема, для журналістів. Нехай би він її трошки контролював, якщо кидається на людей", - пояснив Грішин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість звільнення Мендель Зеленський невдало пожартував над журналістами

Журналісти "Схеми: корупція в деталях" опублікували повне відео, на якому прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель перешкоджає роботі їхнього колеги Сергія Андрушка.

На відео видно, як Мендель шарпає мікрофон журналіста, махає руками і разом із охороною обступає його. Андрушка відштовхують.

Зараз ви читаєте новину «Зеленському і Мендель принесли повідок і намордник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути