вівторок, 15 грудня 2020 09:28

Зеленський збирається у новорічну відпустку

Зеленський збирається у новорічну відпустку
Найближчими днями президент і перша леді планують взяти вихідні. Фото: Скріншот

У президента Володимира Зеленського будуть кількаденні канікули на Новий рік, а новорічне привітання глави держави ще не записане.

Про це прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила в коментарі "КП в Україні".

Вона заявила, що новорічне привітання Зеленського ще не записане, лише пишеться сценарій цього шоу. Мендель також додала, що ніхто не змушуватиме телеканали показувати це привітання, але висловила переконання, що вони це залюбки зроблять добровільно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готелі скасовують доплати за новорічні бенкети: куди українці поїдуть відпочивати на свята

Також прессекретарка анонсувала відкриття ялинки під Офісом президента найближчими днями. У заході візьмуть участь Володимир Олександрович з першою леді Оленою Зеленською.

"Президент і перша леді запалять новорічну ялинку біля Офіса президента. Прикраси для цієї ялинки будуть особливі, з ексклюзивною і важливою ціннісною історією".

У керівника держави буде короткий відпочинок, під час якого він буде на зв'язку, зауважила Мендель.

"І в президента, і в його Офіса будуть кілька вихідних. Але при цьому глава держави завжди залишається на зв'язку і за потреби працюватиме. Сьогодні завдяки розвитку технологій організовувати зв'язок, зібрати нараду і обговорити важливі події можна у швидкому режимі. Президент завжди реагує на розвиток подій і приймає рішення, вихідний не може бути причиною відсутності реакції президента, якщо відбувається щось важливе для країни".

Кабінет міністрів запровадить локдаун з 8 по 24 січня. До такого рішення уряд вирішив вдатися, щоб розірвати ланцюжок захворюваності, який може сформуватися протягом свят.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський збирається у новорічну відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути