пʼятниця, 28 червня 2019 10:52

Зеленський запустив флешмоб до Дня Конституції

Зеленський запустив флешмоб до Дня Конституції
Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Днем Конституції та запустив флешмоб. Фото - facebook.com/zelenskiy95

Президент Володимир Зеленський привітав українців з Днем Конституції.

А також запустив флешмоб. Відповідне відеозвернення він розмістив у Facebook.

"Дорогі українці. Я вітаю нас усіх з Днем Конституції. Нещодавно на книжковому арсеналі журналісти мене запитали:" Як вважаєте, яку книгу повинен прочитати кожен українець? ". Відповідь була очевидна - це Конституція України. Я дуже хочу, щоб ми любили День Конституції не тільки тому, що це черговий вихідний і можна поїхати за місто на шашлики. Тому давайте всі собі пообіцяємо - знати нашу Конституцію, а головне дотримуватися її і поважати ", - сказав президент.

Глава держави запропонував усім українцям флешмоб - записати коротке відео, в якому учасник повинен розповісти про одну зі статей Конституції. Президент відразу почав з себе і зачитав третю статтю Конституції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців не читали Конституцію - результати опитування

"Людина, її життя, здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні самою високою соціальною цінністю", - сказав він.

Зеленський також зазначив, що народні депутати можуть не брати участі у флешмобі і пояснив, чому.

"Ми і так прекрасно знаємо їх улюблену статтю - це стаття 80 про недоторканність. Жартую, приєднуйтесь всі", - додав глава держави.

Президент наостанок розповів про плани створення книги Конституції для дітей.

28 червня Україна святкує День народження свого головного документу - Конституції. Припадає свято на п'ятницю, і так, як є загальнодержавним і єдиним, яке закріплене в самій Конституції, то відпочиватимуть українці аж три дні.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський запустив флешмоб до Дня Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути