пʼятниця, 07 червня 2019 21:55

Зеленський записав нове відео про Верховну Раду

Зеленський записав нове відео про Верховну Раду
Зеленський подякував депутатам за бездіяльність. Фото: УНІАН

Президент Володимир Зеленський заявив, що нардепи своєю бездіяльністю підтверджують правильність рішення про розпуск Верховної Ради.

Заявив про це в новому відеозверненні, оприлюдненому на сторінці Адміністрації президента в Facebook.

"Президент повинен бути об'єктивним, тому, коли є за що, потрібно хвалити. Я хочу похвалити і від щирого серця сказати нашій Верховній Раді величезне дякую", - сказав він.

У Зеленського були сумніви щодо розпуску Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пінчук непублічно відвідав Адміністрацію президента Зеленського

"Раптом я помилився, може я даремно їх розпустив, може депутати готові працювати, приймати важливі рішення. Що зробили депутати за ці дні? Залишили мажоритарку, залишили недоторканність, залишили старих міністрів, залишили старих силовиків на посадах, залишили можливість не відповідати за незаконне збагачення. Як багато вони залишили наступним поколінням, своїм дітям і онукам. Дякую! Дякую, що своєю "плідною" працею доводите усій країні, що рішення про розпуск Ради було правильним. Дякую, що перед парламентськими виборами не вводите народ в оману, не намагаєтеся сподобатися виборцям, а залишаєтеся собою, продовжуєте прогулювати і кнопкодавити, доводите усі ті гарячі слова, які вам адресують громадяни. Вони всі - заслужені. Рівень вашої підтримки був 4%. Але дякую, що не зупиняєтеся і продовжуєте пробивати дно. Люди все бачать і все розуміють. 21 липня вони все це оцінять. Обов'язково! Тож зробимо їх ще раз!", - сказав Зеленський.

Те, що парламент навіть не вніс до порядку денного законопроект Зеленського про незаконне збагачення, є політично безвідповідальним кроком. Це помста не тільки президенту, це помста українцям, які вимагають справедливості і покарання для корупціонерів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський записав нове відео про Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути