Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2019 07:40

Зеленський закликав українців пройти опитування

Зеленський закликав українців пройти опитування
Зеленський закликав українців пройти опитування. Фото: РБК-Украина

Президент України Володимир Зеленський закликав українців взяти участь в онлайн-опитуванні щодо труднощів у користуванні державними послугами.

"Кожен українець, і я особисто стикався з, м'яко кажучи, непорозуміннями, отримуючи ту чи іншу державну послугу. Тому я гаряче вірю в проект "Держава в смартфоні", - написав Зеленський у Facebook.

Зеленський прикріпив до свого посту посилання, у якому користувачів просять відповісти на два питання: На які труднощі ви натрапляєте, користуючись державними послугами ?

У чому для вас головна цінність державних послуг онлайн ?.

"Це прогресивна ініціатива, мета якої - змінити взаємодію держави з людьми. Держава повинна стати сервісом. Зрештою, для цього ми і працюємо", - впевнений президент.

"Цей проект повинен врахувати потреби кожного громадянина та виправити всі недоліки застарілої системи. Тому нам потрібні ваші думки. Тому особисто прошу кожного взяти участь в опитуванні за посиланням", - зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не делегував Медведчука в Страсбург

В Україні на посаду міністра оборони лобіюють молодого бізнесмена Андрія Загороднюка, який заробляє на тендерах. З одним із найважливіших міністерств його пов'язують декілька громадських посад. Спочатку він входив до Ради волонтерів при відомстві, а потім очолив Офіс реформ Міноборони, який фінансується за рахунок міжнародних грантів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський закликав українців пройти опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути