Ексклюзиви
понеділок, 17 травня 2021 21:38

Зеленський зустрівся з главою МЗС Грузії

Зеленський зустрівся з главою МЗС Грузії
Зеленський поінформував Залкаліані про ситуацію на Донбасі. Фото: glavcom.ua

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Давидом Залкаліані.

Президент поінформував співрозмовника про поточну ситуацію з безпекою на Донбасі і в тимчасово окупованому Крим, повідомляє прес-служба глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що найкраще допоможе Україні протидіяти агресії РФ

Зеленський також нагадав про особисте запрошення президенту Грузії Саломе Зурабішвілі взяти участь в інавгураційному саміті Кримської платформи і заходах з нагоди Дня Незалежності України в серпні нинішнього року.

Співрозмовники обговорили шляхи активізації двостороннього політичного діалогу і діяльності українсько-грузинської Стратегічної ради високого рівня.

Особливу увагу під час розмови було приділено практичній взаємодії України і Грузії в контексті подальшого поглиблення відносин з ЄС і НАТО.

У свою чергу, Давид Залкаліані подякував Україні за підтримку територіальної цілісності і європейських устремлінь Грузії.

Президент Володимир Зеленський покликав до себе міністрів: інфраструктури Владислава Криклія, економіки Ігоря Петрашка й охорони здоров'я Максима Степанова. Усім запропонував піти у відставку за власним бажанням. Степанов не бажав звільнятися.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зустрівся з главою МЗС Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути