Ексклюзиви
середа, 29 січня 2020 16:56

Зеленський виклав відео. Показав боротьбу з рейдерством

Зеленський виклав відео. Показав боротьбу з рейдерством
Протидію рейдерству показали на прикладі повернення житла одному з кінорежисерів

Президент Володимир Зеленський закликав громадян звертатися до Офісу протидії рейдерству. Там нададуть необхідну допомогу у вирішенні їхніх проблем.

Відео опублікував у середу в Facebook.

Зеленський повідомив, що наприкінці 2019 року до нього звернувся кінорежисер Юрій Ляшенко, у якого рейдери захопили житло.

"Злодіїв не зупинили ні заслуги митця, ні його поважний вік. 2009 року він хотів отримати спадщину – квартиру від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухоме майно захопили сторонні особи.

Попри перемогу потерпілого у судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартири перереєстровано на третіх осіб", - розповів президент.

Вислухавши кінорежисера, Зеленський у супроводі адвокатів Ляшенка відправився до Офісу протидії рейдерству, де комісія з розгляду скарг у сфері державної реєстрації в терміновому порядку ухвалила рішення скасувати незаконну реєстрацію. А міністр юстиції Денис Малюська підписав відповідний наказ.

"Після того як усі необхідні документи отримано, особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її 30 грудня 2019 року. Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі", - повідомив президент.

Зеленський закликав громадян, які зіткнулися з фактами рейдерства, звертатися по допомогу до Офісу протидії рейдерству, розташованого в Києві, на вул. Сверстюка, 15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр побачив облуплені стіни СІЗО й анонсував законопроєкт про звільнення ув'язнених

Торік у листопаді президент Володимир Зеленський у Facebook на відео заявляв: "Справа Свинарчуків, Пашинський, Микитась, Дубневич. А далі будуть вироки цим людям. А не буде, відкриватимемо інші справи. Ніхто не зупинятиметься".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський виклав відео. Показав боротьбу з рейдерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути