вівторок, 25 червня 2019 12:30

Зеленський таємно купив квартиру шахтарю

Зеленський таємно купив квартиру шахтарю
Президент Володимир Зеленський придбав житло родині загиблого шахтаря і не афішував цього. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський за свій рахунок придбав житло сім'ї загиблого під час обвалу на шахті у Львівській області гірника Михайла Павлика.

Зеленський купив 2-кімнатну квартиру площею понад 90 м² на 5-му поверсі нового 6-поверхового будинку неподалік від центру Червонограда 2 тижні тому, повідомляє "24 канал"

Ремонт у квартирі мають завершити до Дня Незалежності, 24 серпня.

За словами заступника глави Адміністрації президента Кирила Тимошенка, Зеленський про купівлю квартири ніде не говорив "і не збирався цього робити".

"Він пообіцяв родині, він це зробив - і все. На відміну від деяких телеканалів, які квартиру купували в прямому ефірі", - заявив представник АП.

Зараз у сім'ї шахтаря, що складається з дружини загиблого і 3-х дітей (2 сини у віці 15 і 16 років, а також 8-річна дочка), 2 нових житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шахті стався обвал: є жертви

30 травня під час візиту на шахту Львівщини, де внаслідок аварії загинули 2 гірника, президент Володимир Зеленський мав словесну перепалку з журналісткою телеканалу "Прямий". Зеленський запропонував журналістці, щоб він і телеканал "Прямий" скинулися 50% на 50% і купили квартиру родині шахтаря.

Телеканал "Прямий", який пов'язують із колишнім президентом Петром Порошенком, придбав квартиру родині загиблого Михайла Павлика.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський таємно купив квартиру шахтарю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути