пʼятниця, 25 грудня 2020 13:18

Зеленський є прямим замовником переслідувань Порошенка - "ЄС"

Зеленський є прямим замовником переслідувань Порошенка - "ЄС"
У Порошенка відповіли Зеленському щодо посадок. Фото: president.gov.ua

Слова президента Володимира Зеленського щодо експрезидента Петра Порошенка в інтерв'ю "Фокусу" вважають свідченням того, що він є безпосереднім замовником політичного переслідування п'ятого президента.

Про це заявили у партії "Європейська солідарність".

Зазначається, що за результатами опитувань, "Зеленського визнали розчаруванням року, і він так і не зрозумів, що люди чекають від нього не помсти опоненту, а кінця епохи бідності, не "великого крадівництва", а порятунку від коронавірусу, не переїзду на державну дачу, а обіцяних вчителям зарплат у 4000 доларів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів чому телефонує Путіну

"Зеленський стверджує, що відсторонив одного з керівників свого офісу Татарова, але сам Татаров це заперечив. Зеленський говорить, що не впливає на прокуратуру, але за три години до суду над Татаровим прокуратура Зеленського передає справу заступника офісу Зеленського менеджеру Зеленського і за сумісництвом голові СБУ

. Так, так, у Зеленського "немає корупції": справу Юрченка замнули, Холодова - забули, а пограбування держави Коломойським - взагалі табу", - заявили в "Європейській солідарності".

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю журналу "Фокус" заявив, що людям не цікаві посадки злочинців, оскільки "всі чекають, коли посадять Порошенка".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський є прямим замовником переслідувань Порошенка - "ЄС"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути