Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2024 10:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зробив потужну заяву про кінець війни і Третю світову

Зеленський зробив потужну заяву про кінець війни і Третю світову
Наразі Україна знаходиться в дуже складному моменті, але Росію можна зупинити геополітично та фінансово. Фото: president.gov.ua

Росію у війні проти України ще можна зупинити, щоб не допустити Третьої світової.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у інтерв'ю телеканалу ARD. РФ реально зупинити і геополітично, і фінансово, переконаний він.

"Треба вірити в себе, вірити народ, в Україну, вірити в партнерів і вірити в мир. Тому що будь-яка війна закінчується", - сказав президент у відповідь на запитання, чи щось дає йому надію, що війна закінчиться у 2024 році.

Наразі Україна знаходиться в дуже складному моменті, наголосив Зеленський, але зазначив, що будь-яка війна все ж закінчується:

"Ми знаходимось у дуже складному моменті. Але все ж таки можна зупинити Росію з цією війною. Не допустити зруйнування України, знищення нашої нації. Не допустити глобальної міграції. Не допустити Третьої світової війни", - додав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент озвучив чисельність української армії

Будь-яке припинення вогню піде на користь лише Російській Федерації, яка виграє таким чином час задля відновлення і перегрупування для майбутніх наступальних кампаній та зміцнення контролю над окупованими територіями України. Не зміняться й максималістські цілі РФ щодо подальшого територіального завоювання в Україні, повідомив Інститут вивчення війни (ISW).

У повідомленнях про відкритість російського диктатора Володимира Путіна до переговорів через закриті канали не згадується про готовність Росії відмовитися від будь-якої окупованої української території. Російські офіційні особи продовжують вказувати на те, що максималістські цілі Путіна не виключають анексії окупованих українських територій або додаткових територіальних завоювань в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зробив потужну заяву про кінець війни і Третю світову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути