Ексклюзиви
середа, 16 листопада 2022 20:57

Зеленський розповів про "сигнали" від лідерів щодо Путіна

Зеленський розповів про "сигнали" від лідерів щодо Путіна
Лідерам держав здається, що Путін хоче переговорів, сказав президент України Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський отримував сигнали від лідерів держав, що президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін хоче переговорів.

Такі "сигнали" надходили до звільнення від російських окупантів Херсона. Про це Зеленський сказав журналістам у середу, 16 листопада.

"Я отримував певні сигнали від лідерів держав, які говорять публічно і не дуже, що їм здається, що Путін хоче прямих перемовин. Це було ще до Херсона. Тому ми пропонуємо публічно форму, бо війну Росія веде публічно й відкрито з нами. За лаштунками я не хочу на сьогодні з ними мати тих чи інших відносин", – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський закликав G20 визнати спецтрибунал над РФ

"Росіяни нам нічого не пропонують. Вони пропонують світові. І ви бачили ці меседжі, це не випадково. Значить Росія комунікує ці меседжі з іншими лідерами", – заявив Зеленський.

15 листопада Зеленський представив лідерам "Великої двадцятки" українські пропозиції з 10 пунктів, які мають зупинити російську агресію і гарантувати Україні безпеку.

Путін не хоче завершувати війну, він хоче взяти паузу, сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів про "сигнали" від лідерів щодо Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути