понеділок, 04 січня 2021 19:48

Зеленський продовжує грати у ведучого "95 кварталу"

Зеленський продовжує грати у ведучого "95 кварталу"
"Коли глядач дивиться на картинку, де президент і діти, він сам стає дитиною"

Президент Володимир Зеленський у новорічному зверненні заховався за дітьми. Про це Gazeta.ua сказала авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

"Хотілося почути більше конкретики про російського-українську війну. Зеленський болючі для країни теми прикрашав декораціями.

Президент уникав войовничих заяв у бік агресора. Українцям варто повторювати, що наша позиція не терпил і не "лишь бы не было войны, главное мир". А відстоювання своїх територій, інтересів. Зеленський заховався за дітьми – про мир сказали вони.

Він продовжує наратив "какая разница на каком языке". Якщо президент у новорічну ніч переходить на російську, значить є така політика, звикайте до неї. Спілкування з окупованими територіями російською – програшна позиція і зрада українців, які чекають на повернення української влади. До всіх українців, які там знаходяться, Зеленський звертається так, ніби вони абсолютні колаборанти, усі зросійщились. І це все президент робить у дуже емоційний вечір, коли мало хто мислить раціонально. Перевіряє реакцію суспільства, чи буде воно його засуджувати?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не слухаємо метальників бруду на вентилятор соцмереж" - Зеленський у новорічному привітанні

Зеленський насправді слідкує за соцмережами. Інакше б не згадував про них у промові. Словами хотів применшити значення лідерів суспільної думки. Мовляв, не слухайте чиїсь думки, ідеї. Слухайте просто мене. Я вам скажу, хто дурник, а хто ні. Це розраховано на аудиторію, яка за нього голосувала, ходить на концерти "95 кварталу". Хто є споживачем продукту, нічого не ставить під сумнів. Зеленський все ще продовжує грати у ведучого "95 кварталу", розраховує на електорат, який дивиться телевізор.

Коли глядач дивиться на картинку, де президент і діти, він сам стає дитиною. Вимикається критичне мислення. Зеленський таким чином у підсвідоме закинув потрібні йому меседжі. Щоб це без критики було прийнято, всі дружньо взялися за руки і сказали: "Бубочка, молодець", - каже Тетяна Микитенко.

Раніше керівник ОП заявляв, що президент Володимир Зеленський зустрічатиме Новий рік у селі Гута в Івано-Франківській області.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський продовжує грати у ведучого "95 кварталу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути