неділя, 13 вересня 2020 04:28

Зеленський пообіцяв реконструкцію Одеської філармонії

Зеленський пообіцяв реконструкцію Одеської філармонії
Зеленський поспілкувався з видатними діячами культури регіону. Фото: Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський заявив, що реконструкцію Одеської філармонії буде внесено до "Великого будівництва" в культурі на наступний рік. Про це він розповів під час робочої поїздки на Одещину.

"Це єдиний концертний майданчик такого рівня на півдні країни... Держава має провести глобальну реконструкцію. Мають бути серйозні капіталовкладення", - зауважив глава держави.

У пресслужбі ОП повідомили, що Зеленський відвідав Одеську обласну філармонію, поспілкувався з видатними діячами культури регіону. Зокрема, архітектор Володимир Суханов розповів президенту про проблеми будівлі філармонії. За його словами, споруда, яку було зведено наприкінці ХІХ сторіччя, потребує негайного капітального ремонту.

Глава держави наголосив, що реконструкцію будівлі Одеської філармонії необхідно включити до переліку об'єктів Національної програми "Велике будівництво" на наступний рік.

Під час візиту в Одесу Зеленський привітав жителів міста з евакуацією танкера Delfi. Президент нагадав, що протягом 8 місяців власники судна не прибирали танкер і не давали можливість виконати ці роботи представникам держави.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пообіцяв реконструкцію Одеської філармонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути