Ексклюзиви
середа, 19 лютого 2020 17:10

Зеленський піариться на коронавірусі, а Аваков розганяє паніку - Скрипін

Зеленський піариться на коронавірусі, а Аваков розганяє паніку - Скрипін
В інформпростір вливається якась ахінея, каже Скрипін.

Влада розпалює паніку серед українців у темі коронавірусу.

Про це сказав журналіст Роман Скрипін.

"Міністр внутрішніх справ виходить (на телебачення. - Gazeta.ua) і показує страшилку. Таке враження, що якась глобальна загроза летить в Україну. Отак людей зустрічатимуть? А речі спалять, ні? Це не гасіння паніки. Це її розпалювання.

Вчора президент ліпше б нічого не говорив. Казав про загострення на фронті, про які він має говорити щодня, і бігом (перейшов. - Gazeta.ua) на коронавірус, сказав "Ай-яй-яй".

Це все величезна маніпуляція. Скільки там буде нацгвардійців, поліцейських охороняти? Кожному доправленому з Китаю - по супроводжувачу. Це для чого?

Намагаємося пояснити алогічність дій влади. Тому що все це має працювати, як система: є інфіковані, ось вам туди. І не треба ніяких спецзасобів, відправляти літаки через місяць. Коли люди вже могли налітатися. Самотужки, пішки вже б дійшли до Києва. Це бурління в інформаційному просторі - вмикаєш радіо, там тобі Ухань, коронавірус, міністр внутрішніх справ. Президент піариться, каже "Всіх привезу у Конча-Заспу", комусь погрожує. Ахінея", - сказав журналіст в ефірі Skrypin.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців з Уханя висадять у Львові та відправлять на карантин

Україна планує вивезти з Уханя 58 осіб. 11 з них - іноземці. Евакуація запланована на 19 лютого. Її проведе цивільний літак авіакомпанії SkyUp. Міністерство закордонних справ Аргентини повідомило, що влада України запропонували свою допомогу в евакуації аргентинських громадян в Ухані.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський піариться на коронавірусі, а Аваков розганяє паніку - Скрипін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути