Ексклюзиви
вівторок, 18 лютого 2020 10:10

Зеленський хоче переконати українців, що капітуляція - це не боляче – Білецький

Зеленський хоче переконати українців, що капітуляція - це не боляче – Білецький
Лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький: "Зеленський втілює в життя план поступової капітуляції України". Фото: Politeka

Зеленський намагається втілити план поступової капітуляції. Про це свідчить його пропозиція про спільне патрулювання україно-російського кордону з бійцями ЛДНР, а також бажання якнайшвидше провести вибори на непідконтрольних територіях Донбасу.

Про це лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький розповів на своєму YouTube-каналі 17 лютого.

"На Мюнхенській конференції Зеленський озвучив пропозицію – щоб українські силовики і представники ОРДЛО спільно контролювали україно-російський кордон. Влада буде видавати такий формат за виконану обіцянку: спочатку повернення контролю над кордоном, а потім проведення виборів. Зеленський збирається проводити вибори на Донбасі у жовтні 2020 р. без повернення реального контролю за всіма територіями", – заявив політик.

Лідер Нацкорпусу зазначив, що такі дії поставлять під загрозу сотні життів тих прикордонників та спецпризначенців, яких відправлять патрулювати кордон разом з ворогом, адже вони будуть відірвані від українських військових сил.

Політик також додав, що ідея Зеленського про спільне патрулювання – насправді план поступової капітуляції України. Його Зеленський, нібито, вже узгодив з представником Путіна Миколою Патрушевим під час таємної зустрічі в Омані.

"Усе йде до втілення в життя таємних домовленостей в Омані по повзучій капітуляції. Зеленський хоче довести українцям, що капітуляція – це не боляче. Особливо, якщо у якості вазиліна виступають найбільш популярні коміки країни, які сьогодні є владою", – сказав Білецький.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський хоче переконати українців, що капітуляція - це не боляче – Білецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути