Ексклюзиви
неділя, 07 квітня 2019 19:48

Зеленський чи Порошенко: нардеп розписав сценарії президентства кандидатів

Зеленський чи Порошенко: нардеп розписав сценарії президентства кандидатів
Береза наголосив на важливості дебатів. Фото: novosti.dn.ua

Під час другого терміну президентства Петра Порошенка його політика не зміниться. А що робитиме у випадку перемоги Володимир Зеленський - невідомо.

Тому потрібні публічні дебати кандидатів, сказав позафракційний народний депутат Борислав Береза в ефірі радіо "Новое Время".

"При президентові Порошенку все легко, нема ніяких варіативностей, усе залишиться, як є. Із корупцією будуть воювати виключно у публічній площині і викорінити не зможуть. І це не тому, що Порошенко не хоче, - він не зможе. Якщо почне змінювати людей, то на кого? Він оточив себе людьми не розумними, а вірними. Ми дуже повільно, але будемо йти у Європу. Будемо протистояти Росії. Війна не закінчиться - Путін не та людина, яка хоче її закінчити і відпустити Україну в Європу.

Що буде відбуватися при Зеленському, сказати вкрай важко. Тому мені потрібні дебати. Бо я не знаю, яка його команда, хто буде головою АП, хто буде керувати Генпрокуратурою чи СБУ, хто буде міністром закордонних справ. Розумію, що Зеленський не піде здаватися Путіну. Але треба розуміти, як він буде будувати політику", - сказав Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обіцяють українцям Порошенко та Зеленський: порівняння програм

Центральна виборча комісія порахувала 100% протоколів на виборах президента, які відбулися 31 березня. Володимир Зеленський набрав 30,24% голосів виборців, Петро Порошенко - 15,95%. Вони виходять до другого туру.

ЦВК уже оголосила про підготовку до другого туру виборів. Він відбудеться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський чи Порошенко: нардеп розписав сценарії президентства кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути