понеділок, 08 лютого 2021 11:51

Зеленський анонсує щотижневі форуми

Зеленський анонсує щотижневі форуми
Форум проходить у виставковому центрі "Парковий". Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський анонсував щотижневі форуми в Україні до святкування Дня Незалежності. Про це сказав на форумі "Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді".

"Сьогодні відбувається 1-й захід, яким ми починаємо серію 30 масштабних щотижневих форумів в Україні. Це старт великого суспільного діалогу за участі влади, громадськості міжнародних експертів, українських експертів, науковців, журналістів.

Протягом наступних місяців, окрім Covid-19, ми говоритимемо про безпеку та оборону, про мир та війну, про Крим і Донбас, комунальні тарифи, судову та антикорупційну системи, сільське господарство, діджиталізацію, інфраструктуру, освіту, науку, культуру та спорт, про медичну, про соціальну сфери, про українську промисловість, екологію, місцеве самоврядування та багато інших важливих речей.

Тих речей, що є опорами нашої незалежності. Цьогоріч ми відзначатимемо 30-ту річницю її здобуття. Не тільки 1 день, а весь цей рік буде сповнений низкою заходів та важливих подій, а формат святкування 24 серпня, повірте, буде для України безпрецедентний", - цитує Зеленського "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці не піддослідні кролики. Нехай Росія колить "Спутником" своє населення - Зеленський

Під час святкування 30-річчя незалежності України відбудеться парад із залученням військової техніки. Увечері - святковий концерт. У переддень відбудеться саміт "Кримська платформа" з міжнародними партнерами.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський анонсує щотижневі форуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути