вівторок, 31 січня 2012 17:56

Здібних політиків Партія регіонів тримає узаперті - Лук'яненко

Здібних політиків Партія регіонів тримає узаперті - Лук'яненко

Лідер Української республіканської партії (УРП), багатолітній політв'язень радянських таборів Левко Лук'яненко заявив, що, попри засудження Юлії Тимошенко та Юрія Луценка за кримінальними статтями, обидва є політичними в'язнями "по суті".

Про це Лук'яненко зазначив у коментарі Gazeta.ua.

"В їхніх справах необхідно розділяти два аспекти. Тимошенко і Луценка звинувачують за кримінальними статтями. З точки зору КПК вони є не політичні в'язні, але ж існує інший аспект їхнього переслідування - політичний", - наголосив дисидент.

За його словами, саме з точки зору останнього аспекту вони - таки політичні в'язні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шухевич: Тимошенко - не політв'язень, бо за нею кримінал

"Ми прекрасно розуміємо, що їх переслідують не за те, в чому звинувачують на підставі КПК. Їх переслідують з мотивів політичних", - пояснив Лук'яненко.

"Ця бандитська влада - Партія регіонів - боїться їх як дуже авторитетних, твердих і здібних політиків. Тому вона їх й тримає узаперті, аби обмежити можливості їхньої політичної діяльності. Таким чином, вони є політичні в'язні по суті", - наголосив лідер УРП.

Водночас на запитання, чи справді здоров'я Тимошенко у колонії може бути таким занедбаним, як стверджує її захист, Лук'яненко відповів: "Я давно її не бачив особисто, тому мені дуже важко судити. Захист її бачить ближче і тому, мабуть, каже правду".

Зараз ви читаєте новину «Здібних політиків Партія регіонів тримає узаперті - Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути