середа, 15 січня 2014 11:09

Заяву Гриценка про Яценюка та "Беркут" назвали тролінгом

Заяву Гриценка про Яценюка та "Беркут" назвали тролінгом
Володимир Бондаренко. Фото: comments.ua

Народний депутат із фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко вважає заяву свого колеги Анатолія Гриценка про те, що оточення Арсенія Яценюка знало про розгін майдану в ніч з 29 на 30 листопада, непорядним вчинком.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

За словами політика, неможливо довести, чи слухало оточення Яценюка перемовини "Беркуту" по раціях, про що говорить Гриценко.

"Якщо він знав, то чому чекав моменту, поки з'явиться інформаційний привід? А тепер таке ляпає. Так він же сам донедавна був людиною із оточення Яценюка. Такі його дії можна назвати тролінгом. Цим свого часу довго займався Ляшко. Кожен його виступ на телепередачах закінчувався заявами проти Яценюка чи ще когось з опозиції. Таке робиться для того, аби розколоти опозицію, налаштувати тут людей один проти одного. Хто в цьому зацікавлений? В загальному контексті — влада", - зауважив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко не вважає себе "тушкою" і не збирається відмовлятися від мандату

Нардеп наголосив, що Гриценко не дуже добре висловився про майдан, коли той знаходиться в тяжкому становищі через зиму та провокації.

"Колеги Анатолія чергують там постійно. Дехто падає з ніг від втоми. А він виходить і заявляє, що бачив порожні намети. Такі є за периметром — ми це знаємо. Але не варто розповсюджувати інформацію, що майдан вмирає. Нічого подібного. Нехай піде в Київраду, в намети на Хрещатику. Будучи в команді, не можна так чинити", - зазначив він.

Нагадаємо, вчора Анатолій Гриценко, який подав заяву на вихід з фракції "Батьківщина", заявив, що оточення лідера фракції Арсенія Яценюка контролювало переговори силовиків і могли знати про можливий розгін мітингу на Майдані Незалежності вночі на 30 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Заяву Гриценка про Яценюка та "Беркут" назвали тролінгом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути