Ексклюзиви
середа, 10 липня 2013 15:46

Завтра опозиція штурмуватиме Київраду?

Завтра опозиція штурмуватиме Київраду?
Фото: 24tv.ua

Голова Київського міського осередку партії "Батьківщина", народний депутат Юрій Одарченко розповів, що завтра опозиційні сили будуть штурмувати сесію Київської міської ради.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Найдавніший шлях — це демонстрація непокори завтра на сесії міської ради. Це буде мітинг", - наголосив він.

За його словами, завтра у мітингу візьмуть участь і народні депутати від опозиційних фракцій, і активісти, і представники громадських організацій: "Вони виявили бажання долучитися до акції, рішуче діяти разом".

"Наразі виходу немає, тому що Конституція чітко каже, що кожні 5 років мають відбуватися вибори, в тому числі місцевих рад. Повноваження місцевих депутатів Київради закінчилися 2 червня. Верховна Рада не винесла це питання на голосування і не проголосувала. Депутати ВР не виконують свої конституційні обов'язки", - висловив думку нардеп.

"Я разом і нардепом Чорноволенком подали сьогодні позов до Вищого адміністративного суду стосовно незаконних дій Верховної Ради і стосовно її бездіяльності в цьому напрямку, хоча до рішення суду можна відноситись з обережністю. Можливо, таким чином це вирішиться. Окрім того, ми подали позов на незаконні дії Гереги, коли вона скликала цю сесію", - наголосив Одарченко.

"Тут можуть бути різні варіанти, може влада відступити, а може застосувати приклад виїзного засідання", - сказав голова Київського міського осередку партії "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Завтра опозиція штурмуватиме Київраду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути