Ексклюзиви
четвер, 09 червня 2011 14:26

Завтра Азаров може підписати законопроект про громадське телебачення – Герман

Завтра Азаров може підписати законопроект про громадське телебачення – Герман

Найближчим часом законопроект про громадське телебачення подадуть до Верховної Ради.

Про це сьогодні журналістам під час засідання уряду сказала радник президента Ганна Герман, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Деякі поправки від фінансистів треба доопрацювати. І завтра Микола Янович підпише. Тут найважливіше - не наламати дров та не зіпсувати ту ідею, з якою ми виходили", - зауважила Герман.

Вона запросила журналістів зібратися після підписання та розібрати підписаний законопроект.

"Найважливіше те, що цей крок нарешті буде зроблено. Хоча у процесі роботи парламентом ще вноситимуться багато поправок від депутатів. Перший раз від Кабміну нам повернули його не таким, як ми хотіли – було відступлено від основної ідеї громадського телебачення. Ми знову повернули його до Кабінету міністрів. Нарешті сьогодні ми дійшли компромісу", - додала радник Януковича.

Вона нагадала, що законопроект "Про громадське телебачення" розробляла громадська рада при Адміністрації президента. Планується на базі громадського  УТ-1 зробити кероване громадською радою телебачення. До ради входитимуть 21 представник від різних організацій. Герман пообіцяла, що вони визначатимуть інформаційну політику телеканалу та громадського радіо. 

Зараз ви читаєте новину «Завтра Азаров може підписати законопроект про громадське телебачення – Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути