середа, 29 березня 2017 00:58

Зависання системи: подати е-декларацію не може навіть голова НАЗК

Зависання системи: подати е-декларацію не може навіть голова НАЗК

Проблеми із сайтом е-декларування торкнулися навіть очільниці відомства Наталії Корчак, яка також не може подати декларацію напередодні дедлайну – 1 квітня.

"Я сама не подала декларацію, тому що чернетка моя висить в системі, і я її подать не можу", - цитує Корчак ТСН.

У той же час, запитання про штрафування самої себе за прострочені терміни – не розуміє. Та пояснює, що всі працівники намагаються виправити ситуацію, але всі найважливіші зміни – знову озвучуються в майбутньому часі.

"Модернізувати щось за два місяці просто неможливо. Зараз після подачі декларацій другої хвилі у нас буде більше часу", - сподівається Корчак.

Сторінка державного реєстру електронних декларацій не працює. У Національному агенстві із запобігання корупції пояснили, що "проводять технічні роботи".
"Ситуація з функціонуванням Єдиного державного реєстру декларацій стає, на жаль, вибухонебезпечною. Вніс пропозицію щодо термінового скликання засідання НАЗК, на якому ми повинні сьогодні ж вирішити проблему", - заявив член агентства Руслан Рябошапка.

Зараз ви читаєте новину «Зависання системи: подати е-декларацію не може навіть голова НАЗК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути