середа, 06 грудня 2006 19:34

Затулін не знає за що Азаров дав йому орден "За відродження України"

Затулін не знає за що Азаров дав йому орден "За відродження України"

Перший віце-прем"єр Микола Азаров вручив депутатові Держдуми Росії Костянтинові Затуліну, 48 років, орден "За відродження України" I ступеня. Служба безпеки України ще в червні заборонила Затуліну в"їзд в країну "за зазіхання на територіальну цілісність держави".

Цей орден не є державною нагородою. Його видав Український фонд науково-економічного і юридичного співробітництва. Почесний голова фонду — той-таки Микола Азаров.

— Рішення про моє нагородження прийняла рада цього фонду. Її очолює митрополит Володимир (голова Української православної церкви московськогого патріархату. — "ГПУ"). Там багато інших авторитетних людей, — розповідає Затулін.

За що ж саме його нагородили, точно сказати не може. Припускає, що через активну суспільну діяльність в Україні. Інститут країн СНД, який очолює Затулін, проводить "круглі столи" за участі політиків двох країн. Бере участь у мітингах.

— Я вважаю, що всі ці роки боровся за те, щоб в Україні правильно розуміли Росію та її інтереси. Я боровся і в Росії за те, щоб ми там правильно розуміли Україну, — каже.

В"ячеслав Сірман

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Затулін не знає за що Азаров дав йому орден "За відродження України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути