середа, 28 березня 2007 11:02

Заступник Цушка розповів про російський слід у вбивстві Курочкіна

Слідство не розглядає версії інсценування смерті Максима Курочкіна. Про це на прес-конференції у середу заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Ігор Білозуб.

"Я думаю, що ні в кого не повинно виникати питання, чи вбили Курочкіна. Бо порушити кримінальну справу без трупу, без факту вбивства ніхто не може. Є на сьогоднішній день труп, є висновок судово-медичної експертиза. Це дійсно тіло Курочкіна", - сказав він.

"Ніяких інсинуацій, що це може бути інсценування вбивства, не може бути", - додав Білозуб.

За його словами, серед версій вбивства Курочкіна міліція розглядає, зокрема, пов"язану з його діяльністю у Російській Федерації.

"Підґрунтям будь-якої версії є конфліктні ситуації, пов"язані з комерційною діяльністю або бізнесовими інтересами", - сказав Білозуб.

На запитання, чому міліція не вжила необхідних заходів безпеки щодо Курочкіна, заступник міністра пояснив, що санкцію на відповідні заходи має давати суд.

"Такої ухвали не було... Якби була б така постанова (суду), ми б використовували і броньований автомобіль, і бронежилет", - сказав він.

На запитання, чому автомобіль, у якому перебував Курочкін, під"їхав не під самі двері суду, внаслідок чого вбився мав можливість здійснити постріл, Білозуб відповів, що у подвір"ї суду ведуться ремонтні роботи і "перед входом лежить купа будівельних матеріалів".

"Ближче вона (машина) не могла підійти", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Цушка розповів про російський слід у вбивстві Курочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути