середа, 13 березня 2013 14:07

Засідання ВАСУ за позовом Одарченка перенесли на 27 березня

Засідання ВАСУ за позовом Одарченка перенесли на 27 березня
Фото: ukrinform.ua

Колегія суддів Вищого адміністративного суду перенесла засідання за позовом народного депутата Юрія Одарченка до Верховної Ради на 27 березня.

Про це заявив сам Юрій Одарченко, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Колегія суддів перенесла засідання суду на 10-у ранку 27 березня, мотивуючи це тим, що немає відповідача - представників апарату Верховної Ради", - зазначив Одарченко.

За його словами, їхня сьогоднішня відсутність виглядає досить дивно. "Це виглядає досить дивним, тому що я, як народний депутат, був попереджений про сьогоднішнє судове засідання саме через апарат ВР. Крім того, на минулому засіданні, яке теж було перенесене через те, що ця колегія суддів була присутньою на засіданні у справі Власенка, представники Верховної Ради були присутніми", - підкреслив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" зізнався, що йому було соромно за Кличка

Нардеп додав, що відсутність представників апарату ВР є своєрідним затягуванням часу. "Ми розглядаємо їхню відсутність як намагання затягувати розгляд цієї справи", - зауважив Одарченко.

У цьому зв'язку він наголосив, що всі закони, прийняті в період з 13 грудня 2012 року до 11 січня 2013 року, мають бути скасовані. "Закони мають бути скасовані, ми вимагаємо, аби ці рішення парламенту були визнані протиправними на основі наших фактів", - переконаний Одарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінполіція вичавлюватиме ресурси із суб'єктів господарювання - експерт

13 березня мало відбутися засідання Вищого адміністративного суду України у справі за позовом народного депутата від фракції ВО "Батьківщина" Юрія Одарченка до Верховної Ради щодо персонального голосування і скасування постанов, прийнятих, на думку парламентарія, з порушенням регламенту. Йдеться про акти ВР, ухвалені в період з 13 грудня 2012 року до 11 січня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Засідання ВАСУ за позовом Одарченка перенесли на 27 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути