понеділок, 04 березня 2013 17:42

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Засідання у справі Щербаня завершилось. Наступного разу допитають Кужель

Засідання у справі Щербаня завершилось. Наступного разу допитають Кужель
Фото: gazeta.ua

У суді закінчився допит свідка Володимира Щербаня по справі вбивства Євгена Щербаня. Суддя двічі зупиняла захисника Сергія Власенка, коли той надавав інформацію з інтерв'ю Євгена Щербаня про його позитивне ставлення до тодішнього прем'єра Павла Лазаренка, а також тоді, коли він розповів про гроші перераховані на рахунок сина Володимира Щербаня.

"Без посилань на мертвих, ми чуємо, що говорить Євгеній Щербань від першої особи і другий раз, коли нас перервали, мова була про два мільйони доларів, які раптом зникли з рахунків вбитої дружини Євгена Щербаня", - наголосив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідок у "справі Щербаня" назвав Тимошенко замовником вбивства екс-депутата

Власенко продемонстрував журналістам відео інтерв'ю Щербаня, де той каже, що позитивно оцінює політику Лазаренка, називає його "хорошим хазяїном" та однодумцем.

"Чим більше таких свідків, тим частіше ми пересвідчуємося, що вони є домовні і суто політичні. Ми бачимо, що ці свідки свідчать з чужих слів, вони взагалі втрачають логіку, вони не можуть відповісти на запитання, які ставить захист. Дуже смішно, або й не смішно, коли народний депутат у минулому, людина, яка керувала двома ОДА, не знає, що проти нього стосовно порушення цією людиною Конституції, і зловживання цією людиною Конституцією, було створено тимчасову слідчу комісію у Верховній Раді. Тому  те, що відбувається тут - це фарс. І тому я розумію, чому пану Володимиру Петровичу Щербаню так некомфортно в Україні", - сказав захисник у справі нардеп Кожем'якін.

Наступне засідання суду відбудеться 7 березня. Допитають свідка захисту Олександру Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Засідання у справі Щербаня завершилось. Наступного разу допитають Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути