Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 13:01

Захист екс-прем'єра попросить прочитати вирок Тимошенко "на біс"

Захист екс-прем'єра попросить прочитати вирок Тимошенко "на біс"

Захисники екс-прем'єр-міністра, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко мають намір вимагати повторного оголошення обвинувального висновку стосовно їхньої підзахисної.

"Ми будемо вимагати, щоб повторно було озвучено обвинувальний висновок у залі суду з урахуванням того, що Тимошенко була видалена з порушенням норм Кримінально-процесуального закону із залу суду... Якщо суд не погодиться з цією позицією, ми будемо наполягати, щоб була відтворена у телевізійному режимі подія зачитування цього висновку", - сказав адвокат екс-прем'єра Микола Сірий в середу під час публічного ознайомлення з матеріалами "газової справи" в офісі партії "Батьківщина".

Сірий зазначив, що під час оголошення обвинувального висновку в залі суду не були присутні ні обвинувачена Тимошенко, ні її захисники, тому необхідно звірити виступ прокурора з текстом обвинувального висновку, який був переданий екс-прем'єру на ознайомлення.

За словами адвоката, відповідне клопотання захист Тимошенко подасть в суд за першої ж процесуальної можливості. "Така процесуальна можливість може виникнути як 22 липня, так і на наступному засіданні", - уточнив Сірий.

Як повідомлялося, на засіданні 18 липня суд задовольнив прохання Тимошенко і включив у процес її нових захисників - Миколу Сірого та Олександра Плахотнюка. Суд оголосив перерву до 22 липня 9:00, щоб нові адвокати змогли ознайомитися з матеріалами "газової справи".

Зараз ви читаєте новину «Захист екс-прем'єра попросить прочитати вирок Тимошенко "на біс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути