середа, 19 жовтня 2011 11:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захищати Тимошенко у справі ЄЕСУ буде Власенко

Захищати Тимошенко у справі ЄЕСУ буде Власенко

Слідчий допустив народного депутат з фракції БЮТ в парламенті Сергія Власенка в якості захисника у справі проти колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у справі щодо спроби покладання боргів корпорації ЄЕСУ перед Міністерством оборони Росії на бюджет Україні

Він повідомив, що у вівторок його допустили до захисту Тимошенко. "Вчора я був допущений до справи в якості захисника", - сказав нардеп-"бютівець".

При цьому в понеділок жодних слідчих дій з екс-прем'єром не проводилося. "Допит міг проходити тільки після того, як до справи буде допущений захисник", - підкреслив Власенко.

Він додав, що йому ще не повідомляли про які-небудь заплановані слідчі дії.

"На жаль, в Україні не прийнято інформувати захист хоча б про приблизний графік чи план слідчих дій, - зазначив Власенко. - Як правило, дзвонять за півгодини або за п'ять хвилин до початку слідчих дій. Не встиг приїхати - "вибачте, ми привели іншого адвоката і дії будемо проводити без вас".

При цьому він підкреслив, що ніяких доказів у новій справі у звинувачення не існує.

Власенко також зазначив, що влада штучно створює борги перед Росією з тим, щоб мати підстави утримувати Тимошенко у в'язниці: "Після того, як два роки всі силові структури шукали щось на Тимошенко, то вони спочатку придумали Кіотську справу, потім - автомобілі сільської медицини, потім - газову справу, яку весь світ визнав політично-мотивованим. Після цього вони, не знайшовши нічого кращого, дістали опудало 15-річної давнини, яке вже пройшло всі суди, за яким є всі судові рішення, і почали ним розмахувати: мовляв, нарешті, ми нарили".

Зараз ви читаєте новину «Захищати Тимошенко у справі ЄЕСУ буде Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути