вівторок, 31 січня 2012 10:29

Заради Януковича у Кіровограді одні фарбують стіни, а інші вийдуть на протест

Заради Януковича у Кіровограді одні фарбують стіни, а інші вийдуть на протест

Через приїзд президента Віктора Януковича у будівлі Кіровоградської обласної адміністрації надзвичайно швидкими темпами проводиться генеральне прибирання і фарбування стін

Також працівники МНС влаштували прибирання на центральній площі Кірова - вони "відкопують" пам'ятник Кірова від снігу, повідомляють "Коментарі".

Крім того, центральну частину міста вже два дні посилено патрулює спецпідрозділ "Кобра".

Управління Державтоінспекції Кіровоградській області звертається до учасників дорожнього руху, через проведення в Кіровограді з 30 січня по 1 лютого спеціальних заходів рух автотранспорту в центральній частині міста буде обмежено. ДАІ радить водіям скоректувати свій маршрут руху в ці дні, а також не залишати транспорт на дорозі без нагляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До приїзду Януковича закатали каналізаційні люки

Тим часом, сьогодні, 31 січня, о 12 годині на площі ім. Кірова Кіровоградський комітет опору диктатурі, у день приїзду президента Україні до Кіровограда, планує провести акцію протесту.

Про це стало відомо сайту "весь Кіровоград".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азарова провели повз мітинг чорним ходом

Нагадаємо, сьогодні, президент України Віктор Янукович здійснить робочу поїздку до Кіровоградської області. Однією зі знакових подій, в якій візьме участь голова держави, планується урочисте відкриття перинатального центру, побудованого в обласній лікарні. Перш ніж приїхати у новий обласний перинатальний центр, Віктор Федорович проведе нараду у вузькому колі в обласній державній адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Заради Януковича у Кіровограді одні фарбують стіни, а інші вийдуть на протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути