субота, 17 грудня 2011 16:42

Заради "бою" за демократичну Україну Віталій Кличко готовий покинути бокс

Заради "бою" за демократичну Україну Віталій Кличко готовий покинути бокс

Лідер партії "УДАР", відомий боксер Віталій Кличко заявив про готовність завершити спортивну кар'єру заради "бою" за побудову демократичної України.

"Це великий виклик - побудувати європейське суспільство з демократичними стандартами в Україні. Але я знаю, що той, хто не бореться, не виграє. І якщо потрібно завершити спортивну кар'єру заради того, щоб виграти бій за майбутнє України, я готовий до цього кроку", - сказав лідер "УДАРу" в інтерв'ю британському виданню Financial Times, повідомила прес-служба партії в суботу.

Кличко в цьому контексті зазначив: "Люди поки що більше знають мене як боксера. Але скажіть, в якій школі вчать на політика? Кожен, хто має щире бажання робити добро своєму народові та рідній країні, може і повинен йти в політику".

Лідер партії "УДАР" також підкреслив, що збирається сконцентрувати свої зусилля на захисті демократії і реалізації євроінтеграційних прагнень України.

"Українські політики багато говорять про європейські цінності, але живуть зовсім за іншими правилами. Я прожив багато часу в Європі і США і на собі відчув, якими мають бути стандарти життя в цивілізованій країні. Мої співвітчизники теж заслуговують гідного життя", - упевнений політик.

Кличко пояснив свої мотиви участі в політичному житті: "Сьогодні я в політиці, тому що розумію - у Україні є величезний потенціал, який не використовується через схильність нинішніх політиків до кумівства та корупційним діям. Замість цього нам потрібно створювати країну життєздатної демократії, де б кожен громадянин мав можливість реалізуватися".

Зараз ви читаєте новину «Заради "бою" за демократичну Україну Віталій Кличко готовий покинути бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути