середа, 29 січня 2014 15:11

Заради амністії люди не підуть з Майдану - Кличко

Заради амністії люди не підуть з Майдану - Кличко
Віталій Кличко Фото: "Німецька хвиля"

Закон про амністію в тому вигляді, в якому його пропонує влада, - неприйнятний.

Про це заявив лідер УДАРу Віталій Кличко у коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради, - передає прес-служба УДАРу .

"Люди вийшли на вулицю, тому що хочуть змінити ситуацію в країні. І говорити : ми звільнимо людей , якщо вони підуть додому - це неприпустимо. І таке не може сприйматися " , - сказав Кличко.

При цьому лідер УДАРу зазначив, що не можна допустити кровопролиття. За його словами, люди підуть з Майдану, тільки коли будуть впевнені у повній перезавантаженні влади та зміні існуючої системи.

"Сьогодні ключове питання - протистояння людей проти влади. Тільки зняття звинувачень або амністії недостатньо", - підкреслив Кличко .

Нагадаємо, сьогодні триває позачергова сесія Верховної Ради і на порядку денному значиться одне питання - проект закону про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб у зв'язку з подіями, які мали місце під час проведення мирних зібрань.

У Верховній Раді зареєстровано три законопроекти щодо амністії учасників акцій протесту. Документ, запропонований депутатами від Партії регіонів, почне діяти лише після того, як протестуючими будуть звільнені захоплені приміщення, будуть розблоковані вулиці, демонтовані барикади.

Зараз ви читаєте новину «Заради амністії люди не підуть з Майдану - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути