понеділок, 18 червня 2012 14:55

"Замість боротьби із злочинністю прокуратура займається піар-роботою по вибілюванню режиму" - "бютівець"

"Замість боротьби із злочинністю прокуратура займається піар-роботою по вибілюванню режиму" - "бютівець"
Андрій Шевченко каже, що прокуратура щодо Тимошенко поводиться ганебно. Фото: newsmarket.com.ua

Стратегія влади змінилася, після того, як кримінальна справа проти Юлії Тимошенко розсипалася, вони зараз будуть шукати нові й нові кримінальні справи.

Про це заявив депутат від фракції "БЮТ- Батьківщина" Андрій Шевченко.

"Що стосується безпосередньо справи щодо вбивства Щербаня, кожен хто слідкує за цією історією, свою думку вже склав. Мене обурюють у всій ситуації дві речі: перше це - заява президента Януковича, який каже, що у Тимошенко точно були мотиви щодо скоєння злочину, він наперед визначив, хто винний, хто невинний. А друге - мене, як громадянина дратує, що прокуратура замість до добросовісної боротьби із злочинністю займається піар-роботою по вибілюванню режиму, який зараз працює в Україні".

Також він зазначив, що заяви заступника генпрокурора щодо того, що хвороба Тимошенко не закіничиться ніколи, повинні мати якісь межі.

"Коли ми говоримо про життя та здоров'я людини, яку б ти не виконував ганебну функцію у Генпрокуратурі, повинен керуватися якимись нормальними людськими речами, такими, як поняття  співчуття та повага до іншої людини. У Юлії Володимирівни є певні проблеми із здоров'ям, такі ж самі як у Луценка, Іванченка. Те, як наша вся система правосуддя та правоохоронна система до цього ставиться - це верх цинізму", - підсумував нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «"Замість боротьби із злочинністю прокуратура займається піар-роботою по вибілюванню режиму" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути