пʼятниця, 18 вересня 2009 10:43

Зама Стельмаха звільнила за прогули

Зама Стельмаха звільнила за прогули

Заступник голови Нацбанку Олександр Савченко був звільнений за прогули. Про це в інтерв"ю "Коммерсант-Украина" повідомив перший заступник голови Нацбанку Анатолій Шаповалов.

"Савченко був звільнений за прогули. Він не розписався під наказом, але трудову забрав. А в ній записана причина звільнення", - сказав Шаповалов.

За його словами, звільнення з цієї причини планувалося ще в квітні, але тоді за Савченка вступався Стельмах.

"Він (Савченко) протягом останніх чотирьох місяців майже не ходив на роботу, а на засіданнях правління, де ухвалювалися рішення про рефінансування і валютні інтервенції, проти не голосував. Крім того, цього року він вже 33 дні був у відпустці, 30 днів на лікарняному і 30 днів у відрядженнях, в основному закордонних. Ми ще в квітні хотіли його звільнити, всі документи були готові, але Володимир Семенович (Стельмах) попросив: хай він ще трішки побуде, тому що зараз піде займатися Банком розвитку. Але Банк розвитку так і не був створений...".

Нагадаємо, 11 вересня Савченко подав у відставку. При цьому відзначив, що звільняється на знак "протесту і незгоди з економічним курсом і політикою керівництва НБУ".

16 вересня Кабінет міністрів призначив Савченка заступником міністра фінансів України, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Зама Стельмаха звільнила за прогули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути