четвер, 09 січня 2014 15:11

Залишатися на Майдані сенсу немає - Положинський

Залишатися на Майдані сенсу немає - Положинський
Олександр Положинський Фото: kolo.poltava.ua

Лідер гурт "Тартак" Олександр Положинський вважає, що зараз громадськості немає сенсу залишатися на Майдані.

"Оскільки вдалий момент для якихось більш рішучих дій уже втрачено, то, на мою думку, залишатися на Майдані сенсу немає. Зараз, як на мене, необхідна координація різних політичних сил для організації локальних акцій протесту по всій Україні", - зауважив співак.

Разом з тим, на думку Положинського, потрібно уже чітко сформулювати, що саме "ми пропонуємо замість того, що у нас є сьогодні".

"Зараз ми дуже активно говоримо, що нам не подобається: ми проти цього, ми проти того, ми проти іншого. Ми вимагаємо відставок. Нас не влаштовує система. Це зрозуміло. Але немає чіткого формулювання того, що ми пропонуємо на заміну. Тому виходить, що чимало людей сприймають нашу акцію протесту як спробу змінити одних людей при владі на інших. Причому, хто ці інші люди – теж не дуже зрозуміло. Очевидно, що в такому форматі наша діяльність виглядає дуже однобоко", - заявив член ради "Майдану".

Крім того Положинський зазначив, що акції на майдані після Різдвяних свят потрібно згорнути.

"Я чесно кажучи, вважав би за доцільне після різдвяних свят акції на Майдані згорнути. Але виключно за умови, що ми будемо чітко знати, що ми робимо далі. Тому що якщо не маю чіткої конкретної відповіді на це питання – краще стояти", - додав фронтмен "Тартака".

Зараз ви читаєте новину «Залишатися на Майдані сенсу немає - Положинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути