понеділок, 09 липня 2012 23:48

"Закон про зайнятість - це як кип'ятильником кип'ятити море" - Королевська

"Закон про зайнятість - це як кип'ятильником кип'ятити море" - Королевська
Фото: byut.com.ua

Якщо влада не здатна виконати обов'язки, взяті перед людьми, то з нею потрібно попрощатися.

Про це в ефірі програми "Свобода слова" сказала лідер партії "Україна - вперед!" Наталія Королевська.

За її словами, урядовий закон про зайнятість нічого позитивного не внесе.

"Це як кип'ятильником кип'ятити море, так і з цим законом. За 20 років в Україні в машинобудуванні робочі місця скоротилися на 1,2 мільйона місць. Зараз 80% вишиванок продають з Китаю. Тому в першу чергу необхідно створити стимули для українського виробника", - говорить політик.

Королевська також зазначила, що першим кроком має бути скасування єдиного внеску, що дозволить 500 тисячам підприємців вийти з тіні.

"Але цього не робиться. Те, що сьогодні називається законопроектом про зайнятість - це про бездарність чиновників і про зайнятість в службі зайнятості, але ніяк не про реальну зайнятість. А пан Тігіпко може отримувати орден Кіпру ", - зазначила вона.

Королевська каже, що влада проводить досліди на людях, замість того, щоб зрозуміти, що існуюча в Україні модель економіки приречена.

"У людей є страх втратити робоче місце, і цей срах від неадекватності влади. Це саме досліди, які сьогодні ставлять на людях. Ми повинні розуміти, що сьогоднішня система не здатна вивести країну з кризи. Модель зростання та зайнятості: державне стимулювання стратегічних галузей", - акцентувала політик.

Так само Королевська зазначила, що влада штучно стимулює кризу в країні.

"А потім приходить влада і говорить, що ми не можемо виконати соціальні гарантії. Тому, до влади повинні приходити люди, які можуть виконати обов'язки, гарантовані державою. Якщо влада цього зробити не може, їй потрібно сказати: спасибі, до побачення ", - підсумувала політик.

Зараз ви читаєте новину «"Закон про зайнятість - це як кип'ятильником кип'ятити море" - Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути