пʼятниця, 11 листопада 2011 18:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ув'язнену Тимошенко запросили прогулятись до Марселю

Ув'язнену Тимошенко запросили прогулятись до Марселю

Голову партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко запросили взяти участь у ХХ-ому Конгресі Європейської народної партії (ЄНП), який відбудеться у Марселі 8-9 грудня 2011 року.

Крім того, як повідомили у прес-службі "Батьківщини", Тимошенко покликали до розширеного саміту ЄНП за участю голів країн та урядів ЄС, який відбудеться 8 грудня у рамках конгресу.

"Я захоплююся Вашою мужністю та з нетерпінням очікую на зустріч з Вами у Марселі", - наголосив президент ЄНП Вільфред Мартенс у запрошенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лежачу Тимошенко звинуватили у несплаті податків прямо в камері

Слід зазначити, що ЄНП є великою  політичною силою на європейському континенті.  До її складу   входять 74 партій-членів з 39 країн,  17 голів  країн-членів ЄС та 6 голів країн, які не є членами ЄС, 13 членів Європейської Комісії. Партія має найбільшу фракцію в Європарламенті.

До лав  ЄНП  входять такі провідні політики Євросоюзу як  канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Ніколя Саркозі, президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозо, президент Європейської Ради Герман ван Ромпей та президент Європейського парламенту Єжи Бузек.

Зараз ви читаєте новину «Ув'язнену Тимошенко запросили прогулятись до Марселю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути