Ексклюзиви
субота, 19 лютого 2011 10:47

Захоплення офісу Тимошенко СБУ спланували в БЮТ?

Захоплення офісу Тимошенко СБУ спланували в БЮТ?

В СБУ вважають заяву  Андрія Кожем'якіна про захоплення офісу партії "Батьківщина" спецслужбами спланованою PR акцією.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказала прес-секретар спецслужби Марина Остапенко.

"Мені на 100% відомо, що цей скандал було сплановано ще вчора...Це не що інше як спланована PR- акція. Ви всі прекрасно бачите, що це спланований технологічний трюк. Якщо хочеш, щоб про тебе написали, скажи, що тобою зацікавилося СБУ. Це спрацьовує...Скажіть вашим технологам, хай щось новеньке вигадають", - зазначила вона, звертаючись до "бютівця" Сергія Власенка.

У свою чергу "бютівець" розповів, що до офісу "Батьківщини" прибули чотири співробітника СБУ які збиралися вилучити сервера.

"Але коли охорона попросила пред'явити їх документи вони відмовилися це зробити і почали по-різному погрожувати", - зазначив нардеп, додавши, що на офіси партії вже не перший здійснюються "агресивні дії".

Зі свого боку прес-секретар СБУ Марина Остапенко запевнила, що співробітників СБУ там не було.

"Ви собі можете уявити, як чотири співробітники СБУ намагаються зробити обшук без документів...Після того як пан Кожем'якін назвав прізвище нашого співробітника, який начебто був біля Турівської(офісу партії "Батьківщина-ред.), його керівник попросив його написати доповідну, де він був з 9 до 15. І я Вас запевняю, що його там не було", - зазначила вона, назвавши заяви БЮТ брехнею.

Нагадаємо, що напередодні під час засідання Верховної Ради бютівець Андрій Кожем'якін заявив, що СБУ намагається захопити офіс партії "Батьківщина". У свою чергу в СБУ категорично спростували це повідомлення.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Захоплення офісу Тимошенко СБУ спланували в БЮТ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути