понеділок, 08 квітня 2013 10:54

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захисники Тимошенко просять Януковича її звільнити

Захисники Тимошенко просять Януковича її звільнити
Юлія Тимошенко. Фото: ukrgazeta.com

Захисники Юлії Тимошенко Андрій Кожем'якін та Сергій Власенко вимагають від Президента України Віктора Януковича звільнити Юлію Тимошенко. Про це вони сьогодні заявили на брифінгу біля Апеляційного суду Києва.

"Я, як захисник, звертаюся до Президента зробити цей вчинок і негайно звільнити Юлію Володимирівну", - наголосив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайдуку було відомо все про конфлікт між ІСД та ЄЕСУ - Володимир Щербань

Кожем'якін підкреслив, що у зв'язку із помилування Луценка, який вийшов на волю і котрий був політично репресований і засуджений незаконно, так само, як незаконно засуджена Тимошенко.

"Тому, у зв'язку з цим хотілося б звернутися до Президента України Януковича і сказати, що не так багато часу залишилося, щоб приймати рішення щодо вступу України до європейської спільноти. Для того треба тільки єдине – особисто прийняти рішення пану Януковичу і випустити Ю.Тимошенко, яка сьогодні утримується в тюрмі незаконно", - наголосив Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні політв'язні стали розмінною монетою влади - The New York Times

7 квітня Президент України Віктор Янукович помилував засуджених колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та колишнього міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука. Про це йдеться в указі Президента №197/2013 від 7 квітня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Захисники Тимошенко просять Януковича її звільнити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути