середа, 12 жовтня 2011 14:41

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захисники Тимошенко не поспішають подавати апеляцію

Захисники Тимошенко не поспішають подавати апеляцію

Захисники колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко заявили, що подадуть апеляцію на рішення Печерського суду на наступному тижні.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Апеляцію ми, безумовно, подамо. Незалежно від того, чи буде декриміналізовано статтю чи ні. Будемо йти до останньої інстанції - до Європейського суду з прав людини для того, щоб спростувати усі звинувачення", - сказав адвокат Юрій Сухов.

"Для того, щоб потрапити до Євросуду, ми маємо пройти апеляційну і касаційну інстанції українських судів, в яких, на жаль, ми не бачимо перспективи", - зауважив адвокат.

Відповідаючи на запитання про те, як Тимошенко збирається виплачувати 1,5 млрд грн, адвокат Микола Сірий наголосив, що вчора на суді захист не почув аргументів НАК "Нафтогазу" щодо збитків.

"НАК "Нафтогаз" у 2009 році не поніс жодних збитків. Так само "Укртрансгаз" не поніс жодних збитків. Відповідно, про яке відшкодування йдеться, коли говоримо про законність. Апелюючи до апеляційного суду, ми будемо ще раз повторювати, що ані "Нафтогаз", ані "Укртрансгаз" не понесли жодних збитків, тому і не може йтись про якусь шкоду", - сказав Сірий.

Разом з тим Сухов висловив переконання, що шкоду, якби вона дійсно було, мав відшкодувати Кабінет міністрів України.

"Якщо говорити про законність, то суд і слідство мали визнати відповідачем у цій справі юридичну особу - Кабінет міністрів", - резюмував Сухов.

Зараз ви читаєте новину «Захисники Тимошенко не поспішають подавати апеляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути