середа, 25 грудня 2013 15:01

Захарченко створює групу бойовиків на кшталт "орлів Кравченка" - Чорновіл

Захарченко створює групу бойовиків на кшталт "орлів Кравченка" - Чорновіл
Тарас Чорновіл. Фото: obozrevatel.com

Колишній народний депутат Тарас Чорновіл вважає, що зараз Захарченко створює групу подібну до "орлів Кравченка", що свого часу вбили його батька.

Про це він сказав в ефірі "Окремої думки" на каналі TBi, відповідаючи на питання про можливих нападників на Тетяну Чорновол.

"Це люди, які будуть виконувати все, що завгодно, вони просто будуть виконувати накази", - сказав він.

До злочинів вже створеної групи Чорновіл відніс, окрім побиття журналістки, нападу на активіста у Харкові, підпали автомобілів активістів Євромайдану,  залякування, смерть від побоїв киянина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литва закликає українську владу зупинити насильство проти учасників Майдану

"Йде  масове нагнітання, залякування і виведення зі строю тих, хто можуть бути небезпечними в 2015 році, або особисто небезпечні для Захарченка", - переконаний політик.

"Слід також нагадати, що Захарченко, Арбузов, Клименко та ще з десяток представників "сім'ї" Януковича  - це все колишні члени донецької обласної організації НСНУ (Нашої України – Народної Самооборони – ред.). Після того щось у їхньому світосприйнятті змінилося, мабуть, відбулася переоцінка якихось моральних цінностей", сказав екс-нардеп.

"Ситуація в країні  критична, заявив він,  – і лідери опозиції мали би вибудувати план протидії суспільства. Однак я такого плану не бачу", - заявив Чорновіл.

 

Зараз ви читаєте новину «Захарченко створює групу бойовиків на кшталт "орлів Кравченка" - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути