вівторок, 15 вересня 2020 04:15

Загрози безвізу наразі немає - Кулеба

Загрози безвізу наразі немає - Кулеба
Кулеба розповів про безвіз з Євросоюзом. Фото: Українська правда

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що наразі немає жодних ознак, які б свідчили, що Україні можуть скасувати безвізовий режим із Європейським Союзом.

"Завжди буде хтось хто буде бурчати і намагатися це зруйнувати, але ми завжди будемо сильнішими. Тому що за нами, за тими, хто рухає країну на Захід, стоїть український народ. Цей вибір зроблений. І жодних загроз безвізу з ЄС сьогодні немає", заявив Кулеба в ефірі "Свободи слова".

Міністр вважає, що поворот у бік Росії Україні також не загрожує. Проте, щоб цього не сталось, всі політичні сили, мають співпрацювати.

"Я не бачу жодних ознак того, що Україна може повернутися в якесь "братерство" або "сестринство" з РФ. Необхідні спільні зусилля всіх політичних сил, аби Україна продовжувала рух до Європейського Союзу, рух до НАТО".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли українці зможуть вільно їздити в Європу

Безвізовий режим із Європейським Союзом почав діяти у червні 2017 року. За три роки дії, українці здійснили майже 49 мільйонів поїздок до країн Шенгенської зони.

Зараз ви читаєте новину «Загрози безвізу наразі немає - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути