четвер, 24 вересня 2009 10:27

За Тедєєва заступилися олімпійці

За Тедєєва заступилися олімпійці

Олімпійські чемпіони України вимагають від влади України вплинути на голову МВС Юрія Луценка з метою припинення "бездоказового цькування" спортсмена і народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедеєва.

Про це йдеться у зверненні олімпійців, повідомили в прес-службі ПР.

"Ми, українські олімпійці, вимагаємо від влади України розібратися в ситуації, що склалася, напоумити голову МВС Юрія Луценка і припинити бездоказове цькування спортсмена і народного депутата України Ельбруса Тедеєва", - йдеться у зверненні.

Олімпійці вважають, що Луценко намагається звинуватити Ельбруса Тедеєва виключно з політичних мотивів. "Він намагається кинути тінь на політичну силу - Партію регіонів, членом парламентської фракції якої є Ельбрус Тедеєв. Крім того, намагаючись акцентувати увагу на кавказькому походженні злочинців, що влаштували перестрілку, і самого Ельбруса Тедеєва, міністр Луценко не сприяє міжнаціональному миру в країні і, керуючись чисто популістськими міркуваннями, розпалює нетерпимість до громадян України кавказького походження", - йдеться в листі спортсменів.

"Така поведінка, використання високого службового положення в політичних цілях не є гідною державного чиновника високого рангу, який повинен реально боротися з криміналітетом, а не займатися "полюванням на відьом", обираючи їх з політичних мотивів", - заявляють олімпійці.

Під зверненням до української влади підписалися чотирикратна Олімпійська чемпіонка Я.А.Клочкова, триразова чемпіонка світу І.А. Мерлені, Олімпійський чемпіон А. А Волков, Олімпійський чемпіон В.В Гончаров, п"ятикратний чемпіон Європи А.В Захарук та інші.

Нагадаємо, 23 вересня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що громадянин Російської Федерації Роберт Тедеєв, який брав участь у бандитських розборах в Голосіївському парку Києва, називає себе двоюрідним братом народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедеєва.

У свою чергу, Ельбрус Тедеєв продовжує стверджувати про свою абсолютну непричетність до інциденту і всіляко заперечує наявність яких-небудь братів на ім"я Роберт.

proUA
Зараз ви читаєте новину «За Тедєєва заступилися олімпійці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути