Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 07:45

За Савченко стоять потужні покровителі - ЗМІ

За Савченко стоять потужні покровителі - ЗМІ
Народні депутати і політичні оглядачі називаютьНадію Савченко завербованим агентом ФСБ і людиною Віктора Медведчука. Фото - РБК

Команду Надії Савченко складають люди, які працювали з нею, створювали її образ і, можливо, підштовхували на певні кроки.

Народні депутати і політичні оглядачі називають колишню льотчицю завербованим агентом ФСБ і людиною Віктора Медведчука, про це йшлося в ТСН.

Про те, що депутат Савченко слухається когось дуже професійного, її колеги помітили вже давно. Всі промови політика завжди чітко розраховані на протестну аудиторію. Нардепи кажуть, що визволена з полону військова надто швидко перетворилася на вправного оратора та отримала чималі гроші на політичну діяльність.

Сергій Пашинський вважає що за Савченко стоять російські спецслужби, а завербували українку в полоні.

"На жаль, вона була завербована, і на жаль, вона зараз чітко працює країну-агресора. По деталям. Щойно вона вийшла з полону, перше що вона зробила – проїхала Західною Європою і США з одним меседжем: Україні не можна давати зброю", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт спрогнозував реакцію Росії та Заходу на арешт Савченко

Цю версію підтримують багато політиків, але й не відкидають, що гроші Савченко дає не ФСБ, а Віктор Медведчук – кум президента РФ Володимира Путіна.

"Там іде фінансування Медведчука, цілеспрямована фінансова підтримка", - вважає радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Я думаю, вона точно зв'язалася з людьми, які їй навязали думку, що вона повинна спасти Україну, навіть якщо їй потрібно піти на непопулярні і дуже ризиковані кроки. Стосовно фінансування, то ні для кого не секрет, що Медведчук був дотичним", - переконаний нардеп Володимир Парасюк.

У раді ходить ще одна версія, що насправді допомогає Савченко власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв.

Позафракційного нардепа Надію Савченко підозрюють у тероризмі. Верховна Рада підтримала подання ГПУ на притягнення її до відповідальності, затримання та арешт. Слідчий СБУ затримав її в приміщенні парламенту. У СБУ їй оголосили підозру. Ніч Надія провела у СІЗО. Сьогодні, 23 березня, суд обере їй міру запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «За Савченко стоять потужні покровителі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути