пʼятниця, 27 березня 2009 09:44

За розмахування прапором на мітингу Януковича платять 150 грн

За розмахування прапором на мітингу Януковича платять 150 грн
Більшості учасників мітингу в Сімферополі, що пройшов учора, 26 березня, з вимогами відставки уряду, розпуску Верховної ради і дострокових виборів президента, який організувала Партія регіонів, заплатили по 150 гривень, пише "КоммерсантЪ-Украина".

Організатори обіцяли зібрати на мітинг 10 тис. осіб, проте, як повідомили співробітники правоохоронних органів, на площі зібралося дещо більше 5 тис. прихильників опозиції.

"Ми тут для того, щоб прибрати цю тварюку! Цю помаранчеву владу!"

Як пише видання, не дивлячись на погану погоду в Сімферополі, мітингуючі намагалися активно розмахувати біло-блакитними прапорами і стійко тримали плакати з гаслами "За Батьківщину! За Януковича!" і "Ющенко і Тимошенко у відставку!".

Один з мітингуючих повідомив, що більшість учасників заходу одержали винагороду за свою активність. "Якщо розмахуєш прапором - платять 150 грн.", - зізнався він.

Як пише видання, на розігріванні у лідера ПР Віктора Януковича виступали декілька представників Партії регіонів: "Мені, як російській людині, небайдужа доля Криму і України! - кричав один із них зі сцени. - Ми тут для того, щоб прибрати цю тварюку! Цю помаранчеву владу!".

У свою чергу, поява на сцені самого Януковича викликала бурю аплодисментів. Він не тільки критикував владу, але вимагав, щоб владу критикували ті, хто прийшов його послухати: "Ми чекатимемо, поки ця дурна команда приведе країну до розрухи, чи ні"? - питав у мітингуючих Янукович.

Нагадаємо, початку вчорашнього мітингу в Сімферополі передувало відкрите засідання тіньового уряду на чолі з Віктором Януковичем. Для старту загальноукраїнської акції Партія регіонів обрала Крим.

27 березня Партія регіонів закликає жителів України зібратися на Майдані Незалежності в Києві і сказати "помаранчевій" владі своє "Ні!".

За матеріалом: "КоммерсантЪ-Украина"
Зараз ви читаєте новину «За розмахування прапором на мітингу Януковича платять 150 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути