Ексклюзиви
пʼятниця, 27 січня 2023 05:52

Спецтема: Війна Росії проти України

За росіянами по фронту катається не менше п'яти мобільних крематоріїв – розвідка

За росіянами по фронту катається не менше п'яти мобільних крематоріїв – розвідка
Ліквідованих окупантів палять у мобільних крематоріях без рахунку та ідентифікації. Фото: dnepr.express

Російські терористи зазнають величезних втрат, які традиційно намагаються приховувати за допомогою активного застосування на фронті мобільних крематоріїв. Це дозволяє російському уряду також не виплачувати компенсації родичам загиблих солдатів.

Зараз по всьому фронту за російськими терористами йде не менше п'яти мобільних крематоріїв, розповіла заступник міністра оборони України Ганна Маляр з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.

Розвідка зазначає, що в тилах передових позицій на ділянках фронту, де йдуть активні бойові дії, фіксується постійне переміщення мобільних крематоріїв. Тіла ліквідованих терористів спалюються в них без будь-якого обліку або ідентифікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маляр пояснила шалені втрати серед російський "чмобіків"

"Таким чином російське командування приховує величезні втрати особового складу і продовжує застосовувати традиційну російську практику позбавлення сімей загиблих пільг і компенсацій, розрекламованих російською пропагандою" - вказується в повідомленні.

Сили оборони України знищують російських окупантів на Сході у великих кількостях. У районі Бахмута росіяни вже втратили вбитими більше людей, ніж за дві Чеченські війни - там щодня ліквідовують окупантів у чисельності батальйону.

Президент Володимир Зеленський також говорив про те, що російські загарбники зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Бахмут. Число загиблих з боку ворога йде на тисячі солдатів, але окупанти не рахують своїх людей.

Зараз ви читаєте новину «За росіянами по фронту катається не менше п'яти мобільних крематоріїв – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути