понеділок, 13 травня 2013 13:03

За півроку міліція не встановила фальсифікаторів виборів – Даценко

За півроку міліція не встановила фальсифікаторів виборів – Даценко
Леонід Даценко. Фото: provce.ck.ua

– Звільнення Одарича з міського голови задумувалося не в Черкасах, а в Києві. Замість нього виконувачем обов'язки мера мали призначити Миколу Булатецького. Таким був план газового олігарха Фірташа, – заявив на прес-конференції координатор об'єднаної опозиції Черкащини, невизнаний переможець виборів на 197 окрузі Леонід Даценко.

– Звісно, Микола Іванович в такі ігри не грає. Він добре розумів, що за задумом Фірташа і його ставлениці Жуковської, яка програла Булатецькому 12 тисяч голосів на виборах до Верховної Ради, Булатецького відразу після призначення почали би "палити" по повній. Таким чином Жуковській відкривався би шлях у мери Черкас, або в народні депутати. Однак тепер групі Фірташа доведеться вигадувати щось цікавіше.

Леонід Миколайович згадав і про роботу правоохоронних органів після виборів.

– 28 квітня я отримав чергову відписку з МВС. Там пишеться, що міліція досі шукає "невстановлених осіб", що фальсифікували вибори на двох черкаських округах. Минуло півроку, а ці особи досі не встановлені. Хоча для цього варто було би лише порівняти 18 протоколів і зрозуміти, де оригінал, а де підробка.

Даценко вважає, що, не караючи винних, правоохоронці заохочують порушників до подальших фальсифікацій.

– 2 червня мають відбутися позачергові вибори до деяких місцевих рад. Непокарані злочинці – це сигнал іншим порушникам, що схема залишається й ніхто з них не буде покараний,– вважає Даценко.

Зараз ви читаєте новину «За півроку міліція не встановила фальсифікаторів виборів – Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути